Başkanın Mesajı

19 Mayıs 1919 tarihi, bir milletin küllerinden yeniden doğarak, yeni bir Türk Devleti'nin kuruluşuna giden yolun ilk adımıdır. Tarih boyunca esareti asla kabul etmeyen ve devletsiz yaşaması mümkün olmayan asil Türk Milleti'nin bir mensubu olmaktan her zaman gurur duyan ve " Ne Mutlu Türk'üm Diyene " sözüyle bunu hafızalarımızda nakşeden Ulu Önderimiz, Kurtuluş mücadelesi sonunda kurulan Cumhuriyetin istikbalini de Türk Gençliği’nde görmüştür.  "Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz" sözüyle Türk Gençliği'nden beklentisini dile getiren Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü de Türk Gençliğine armağan etmiştir.

Atatürk ilke ve devrimlerini kendisine rehber edinen ve Ulu Önderimizin gösterdiği yoldan ayrılmadan görev yapan Eskişehir Barosu ve Avukatları olarak Atamızı saygı ve rahmetle anıyor, milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.

Av.Mustafa Elagöz
Eskişehir Baro Başkanı