14-16 EKİM ESKİŞEHİR GÜZ ZİRVESİ'NE KATILIM DUYURUSU

Sizleri büyük bir heyecanla Genç Liderler ve Girişimciler Derneği’nin (JCI) Eskişehir ev sahipliğinde “Liderliğin Gelmişi Geçmişi" teması ile 14-16 Ekim 2022 tarihlerinde, Anemon Hotel’ de gerçekleşecek olan JCI Türkiye Güz Zirvesi’ne davet ediyorum.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş liderliğin gelmişini, Prof. Dr. İlber Ortaylı ise liderliğin geçmişini anlatacak.  

ABD’li küresel girişimci , NextMetals CEO’su Benton H. Wilcoxon ‘da bizlerle birlikte olacak. 
2 gün sürecek olan bu muhteşem zirvede sizler de yerinizi hemen ayırtın. 


Peki kimdir bu JCI?

JCI, 18-40 yaş arası üyelerden oluşan, kar amacı gütmeyen global bir organizasyondur. JCI'ın misyonu gençleri olumlu yönde değişimler yaratmaları için motive etmek ve liderlik yönlerini güçlendirmektir. JCI üyeleri bir çok meslek grubundan, kökenden ve kültürden insanları bir araya gelmiş ve yaşanabilir bir dünya oluşturmak için çalışmalar yapan kişilerden oluşmaktadır.

Etkinlik içeriği nedir ? 

Derneğimizin düzenlemiş olduğu, 14-16 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek olan JCI Türkiye Güz Zirvesi etkinlik programı kapsamında; 

14 Ekim 2022 Cuma günü saat 16.30’da ünlü ekonomist PROF. DR. ÖZGÜR DEMİRTAŞ “Bilim, Ekonomi, Gelecek ve Siz” konu başlığı ile, 

15Ekim 2022 Cumartesi günü  saat 16.30’da ABD merkezli Next Metal Ceo’su BENTON H. WİLCOXON “How To be a Global Entrepreneur?” Konu başlığı ile, 

15 Ekim 2022 Cumartesi günü saat 17.30’da PROF. DR. İLBER ORTAYLI “Gelenekten Geleceğe” konu başlığı ile bizlere katkı sağlayacaklar . 

Etkinlik ulusal ve yerel basında da yer alacaktır.

Etkinliğin katılımcı kitlesi kim ve etkinlik bizlere ne katkı sağlayabilir?

JCI Türkiye üyeleri, aday üyeleri , Senatör ve misafirleriyle birlikte, Eskişehir’de aktif faaliyet gösteren  STK mensubu olan kişilerin de katılımı beklenmektedir. 

Bu etkinlikte hem Özgür DEMİRTAŞ ve İlber ORTAYLI gibi önemli isimleri canlı olarak dinleme ve ilham alma hem de networking imkanları olacaktır.

Katılım ücretleri ne kadar?

Birbirinden değerli bu üç konuşmacınızın 2 günlük oturumlarına katılım ücreti 500₺ olarak belirlenmiştir. 

Biletleri nereden temin edebiliriz?

Bu mesajı ileten kişiye ulaşarak ya da sizlere iletilmiş olan afişte yazan numarayı arayarak bilet talep edebilirsiniz. 

Ödemeyi nereye yapmalıyım? 

Gizem Anamurluoğlu ile iletişime geçiniz. 
+90 (537) 422 12 97

Havale/EFT
TR92 0001 5001 5800 7317 5164 90
Gizem Anamurluoğlu 
Vakıfbank


Ödeme notuna ne yazmalıyım?

JCI ESKİŞEHİR GÜZ ZİRVESİ ÜÇ KONUŞMACI ÖDEMESİ   -   (BU BÖLÜME ALMAK İSTEDİĞİNİZ BİLET SAYISINI YAZINIZ)   -   (KATILACAK KİŞİLERİN AD-SOYADINI YAZINIZ)

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım