37. BARO BAŞKANLARI TOPLANTISI TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ’NİN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açış konuşmasını yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, ilk olarak yeni seçilen 29 baro başkanını tanıtarak kendilerini kutladı.

Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz'ün katıldığı toplantıda Sınavsız Çözüm Olmaz, Avukatın Dosya İnceleyememesi Sorunu Çözüm Aşamasında, Uyap’ta Robot Sorgu Yöntemi Kullanmak Disiplin Suçu, Arabuluculukta Taraf Vekilliği Masaya Yatırılacak, Arabuluculukta Sayıyı Sınırlamak Ayrıcalıklı Kitle Yaratır, Avukatsız Arabuluculuk Olmaz, 35/A Uzlaşmasını Uygulamaya Devam Edeceğiz, Vekalet Puluna Göz Diken, Avukatların Hayatına Göz Dikmektedir, Genç Meslektaşlarımızı Yetiştirmek Zorundayız, konu başlıkları altında tartışıldı. Feyzioğlu’nun konuşmasının ardından söz alan baro başkanları ve Baro Başkanımız gündemde yer alan konularla ilgili görüş ve önerilerini dile getirdi.