"AİLE HUKUKU" TBB MESLEK İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Değerli   Meslektaşlarım;

TBB’nin Meslek İçi Eğitim çalışmaları kapsamında 30 Nisan 2011 tarihinde yapılacak  “… Aile  Hukuku …” konulu   seminer ile ilgili ayrıntılar maalesef Baromuza yine bugün 27.04.2011 tarihinde bildirildiğinden seminerin tanıtımında gecikme olmuştur.

Baromuz Meslek İçi Eğitimlerde Bölge Barosu olarak seçilmiş olup Afyonkarahisar ve  Kütahya  Baroları da katılımcı Barolardır.  Bundan sonraki program 4 Haziran 2011 “… Avukatlık Ücreti …” olarak öngörülmüş olup konuşmacılar daha sonra bildirilecektir.

30 Nisan 2011 tarihinde yapılacak  “… Aile Hukuku …” konulu   seminere  katılan meslektaşlarımızın isimleri daha sonra TBB’ne gönderilecek olup TBB tarafından sertifika da verilecektir.

Afyonkarahisar ve Kütahya’daki meslektaşlarımızın da iştirak edeceği aşağıda ayrıntısı belirtilen   seminere tüm meslektaşlarımızın katılmalarını diliyorum.

Saygılarımla.

Av.Rıza ÖZTEKİN

ESKİŞEHİR BAROSU BAŞKANI

PROGRAM AYRINTILARI

- Av. Cumhur ARIKAN                    ( TBB. Eğitim Kurulu Üyesi- Yönetmen )

- Av. Nevzat ÖZDEMİR                   ( İstanbul Barosu)

“…Boşanma Nedenleri ve Uygulamaları….”

- Em. Hakim İzzet DOĞAN             ( İstanbul Aile Mahkemesi Em. Hakimi )

“ Aile Mahkemeleri ve Bu Mahkemelere ilişkin Usul Hükümleri, Tedbirler ve Uygulama Sorunları

- Prof. Dr. Saibe Oktay ÖZDEMİR             ( İstanbul Üniversitesi )

“…Yeni Mal Rejimleri ….”

- Prof. Dr. Şükran ŞIPKA                ( Kemerburgaz Üniversitesi )

“….. Mal Rejimlerinde Yeni ve Eski Yasanın Uygulanma Halleri, Tasfiye Payları ve Hesaplama Yöntemleri ve Yüksek Yargının konuya ilişkin kararlarından örneklemeler…..”

10.00- 12.30   : 1. Oturum

12.30- 14.00   : ÖĞLE YEMEĞİ ( Adliye  Yemekhanesinde yemek verilecek)

14.00-17.30    : 2. Oturum

NOT : Konuşmacıların  konuşma sıraları Seminer günü  Genel Yönetmen tarafından belirlenecektir.