BARO BAŞKANIMIZ AV. MUSTAFA ELAGÖZ VE BARO BAŞKAN YARDIMCIMIZ AV. İBRAHİM MALKOÇ PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİLER

Baro Başkanımız Av. Mustafa ELAGÖZ ve Baro Başkan Yardımcımız Av. İbrahim MALKOÇ PTT Başmüdürlüğü'nü ziyaret ederek geciken tebligatlar, mazbata dönüşleri ve hızlı tebligat konusunda görüşmelerde bulundular. Yapılan görüşmeler neticesinde tebligatların ve mazbata dönüşlerinin hızlandırılması konusunda gerekli önem ve hassasiyet gösterileceği bildirilmekle, yine hızlı tebligat usulünün aynı gün içerisinde tebliğ ve tebliğ mazbatasının dönecek şekilde planlanması ve bu anlamda da talebin artmasının işbu işlemleri kolaylaştıracağı konusunda görüş alış verişinde bulunuldu. İlaveten başta PTT dağıtıcıları olmak üzere Muhtarları da kapsar mahiyette kapsamlı bir eğitim programı planlanmıştır.