Baro Başkanımız ve Başkan Yardımcımızın 21 Ocak 2011 tarihinde Ankara Barosunun düzenlediği tüm Baro Başkanlarının davetli olduğu yemekten görüntüler

Ankara Barosu’nun 21 Ocak 2011 tarihinde Gölbaşı Tesislerinde düzenlediği  ve Barolar Birliği Başkanımız  Sayın Av. V.Ahsen COŞAR ve bazı Barolar Birliği Yönetim Kurulu  Üyeleri;  bir  çok İlin Baro Başkanları, Yönetim Kurulları ve TBB Delegelerinin katıldığı  yemeğe Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Av. Rıza ÖZTEKİN ve Başkan Yardımcımız  Av. Şenol GÜNDOĞDU katılmıştır.

Başkan ve Başkan Yardımcımız, bir çok İlin yeni seçilen Baro Başkanları ve Yönetim Kurulları ile yemekte  tanışma fırsatı   bulmuş, son derece samimi ortamda mesleki sorunlar ve barolar arasındaki  farklı çözüm yolları konuşulmuş  olup bir  çok konuda  karşılıklı bilgi alışverişi de yapılmıştır.