Baro Başkanımızın 22 Ocak 2011 tarihinde Barolar Birliğinde Baro Başkanları düzeyinde yapılan toplantı ile ilgili görüntüler.

Gündemi CMK ve Adli Yardım olan toplantıda , öneri üzerine gündem dışı konuşmaların  da yapılabileceği belirlenmiş , verilen kısa aralara rağmen , saat 10.00’da başlayan toplantı , saat 22.30 ‘da sona  ermiş olup , daha önce Adli Yardım ve CMK temsilcimiz toplantılara katılıp  Baromuzun görüşlerini bildirdiğinden , gerek bu  hususta gerekse  temel diğer sorunlarda  Baro Başkanımız Eskişehir Barosu’un görüşlerini belirtmiş , özellikle ,  Baroların – Avukatların yargının kurucu unsuru olarak , Anayasa’da Yargı  içersinde yer alması gerektiği, yürütme içersinde yer almasının kabul edilemez olduğuna dair  Baro Başkanımızın görüşü bir çok Baro tarafından dikkate alınmıştır.

Toplantı arasında , Çanakkale ve Kırklareli Baro’larına ihtiyaçları olan hizmet aracı törenle  teslim edilmiş ve akşam verilen arada Kızılay’daki eski Barolar Birliği Binası  “...Prof Dr. Av.Faruk Erem  Avukat Evi...”  olarak  hizmete açılmıştır. Meslektaşlarımız Ankara’ya gittiklerinde müvekkilleriyle görüşme, dilekçe yazma, internetten faydalanma, dinlenme amacıyla bu evden yararlanabileceklerdir.

Fotoğrafları görmek için fotoğraf galerisine gidiniz.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım