BARODAN PANDEMİ VE AYRIMCILIK SÖYLEŞİSİ

Eskişehir Barosu Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu tarafından organize edilen “Pandemi ve Ayrımcılık”konulu söyleşilerin ilki 27 Şubat 2021 cumartesi günü zoom üzerinden gerçekleşti.

Ayrımcılıkla Mücadele Komisyonu Başkanı Av. Hüseyin Akçar moderatörlüğünde başlayan söyleşide Uzman Dr. Av. Ahmet Erzurumlu konuşmacı olarak yer aldı.

Pandemi sürecinde sağlık alanında görülen ayrımcılıkların neler olduğu ve sürecin sağlık hukukuna etkileri Uzman Dr. Av. Ahmet Erzurumlu tarafından katılımcılara anlatıldı. Uygulanan aşı önceliğinin önemi, seyahat kısıtlamalarının hukuki dayanakları konuları katılımcıların yoğun soruları ile işlendi.

Pandemi ve Ayrımcılık başlığı altında diğer konular önümüzdeki günlerde meslektaşlarımızla buluşacak.