''CEZA MUHAKEMESİNDE İFADE ALMA, SORGU VE HUKUKA AYKIRI DELİLLER'' KONULU ETKİNLİK DÜZENLENDİ

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen Eğitim Günleri’nin ikincisi 08.03.2019 tarihinde “Ceza Muhakemesinde İfade Alma, Sorgu ve Hukuka Aykırı Deliller” konulu seminerle gerçekleştirildi. Eskişehir Barosu Saymanı Av. Çağrı YÜCEL’in açılış konuşmasını, Eskişehir Barosu Disiplin Kurulu Üyesi Av. Koray CANDAN’ın oturum başkanlığını yaptığı seminerde, saygıdeğer hocamız Prof. Dr. Feridun YENİSEY ve saygıdeğer meslektaşımız Av. Naim KARAKAYA tarafından ceza yargılamasında ifade almanın önemine vurgu yapıldı. İfade alma ve sorgu işlemlerinde nelere dikkat edilmesi gerektiğinin anlatıldığı seminerde Türk Hukuk Sistemi özelinde hukuka aykırı delillerin değerlendirilmesi hususunda uygulamadan örnekler verildi.

Yoğun katılımlarıyla etkinliği anlamlandıran tüm meslektaşlarımıza teşekkür eder, günün anlam ve önemine binaen kadın meslektaşlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü tekrardan kutlarız.

ESKİŞEHİR BAROSU
GENÇLİK MECLİSİ