GELECEĞİMİZ SUYUMUZ KADAR !

Geleceğimiz suyumuz kadar!

Eskişehir Kent Konseyimiz, Eskişehir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Eskişehir Barosu Kent ve Çevre Komisyonu ve Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği bir araya gelerek 22 Mart Dünya Su Günü konulu ortak basın açıklaması gerçekleştirdiler.

Uzman görüşlerine göre 2050 yılına kadar ülkemizin kurak bir iklime geçiş yapacağı ve kentimizin de yer altı ve yer üstü sularında ciddi bir azalma gözlemlendiğinin vurgulandığı açıklamada; kentimizde su kaynaklarının korunması, dikkatle kullanılması, kirletilmemesi, kayıpların azaltılması çalışmalarının toprağın korunması ile birlikte yürütülmesinin önemi ve bu konuda çalışmalar yapan tüm kurum ve kuruluşlar hayata geçirecekleri projelerde ortak hareket etmeye davet edildi.