Gençlik Meclisi Kurgusal Duruşma Yarışması tamamlandı - 06.05.2023

Stj. Av. Bahar Çağan, Stj. Av. Muttalip Karagüllü ve Stj. Av. Abdurrahman Küçük’ün yer aldığı takım birinci,

Stj. Av. Hazal Betül Şahin, Stj. Av. Zekiye Aksoy ve Stj. Av. Özlem Özalp’in yer aldığı takım ikinci,

Stj. Av. Selin Töre, Stj. Av. Cihan Temana ve Stj. Av. Şule Özkaya’nın yer aldığı takım üçüncü olmuştur.

Yarışmamıza jüri olarak katkı yapan Hakim Hülya Perçin’e, Doç. Dr. Reşit Karaaslan’a ve Av. Faruk Günhan’a teşekkür ederiz.

Yarışmaya katılım gösteren ve dereceye giren tüm meslektaşlarımızı tebrik ederiz.

Yarışmaya katılım gösteren tüm meslektaşlarımıza yazarı Av. M. Ufuk Tekin tarafından imzalanmış Bir Dilekçenin Anatomisi kitabı, Eskişehir Barosu Dergisi ve katılım sertifikası hediye edilmiş; dereceye giren meslektaşlarımız ayrıca ödüllendirilmiştir.

Bu güzel eğitim çalışması için Baromuz Gençlik Meclisine ve Staj Kuruluna teşekkür ederiz.