KAT MÜLKİYETİ HUKUKU - SEMİNER

Yargıtay Hukuk Dairesi Onursal Başkanı Sayın Mahir Ersin Germeç ve TBB Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Sayın Av. Mustafa Şeref Kısacık’ın konuşmacı olarak katıldığı Kat Mülkiyeti Hukuku konulu seminer 21.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi.

Eskişehir Barosu Hizmet Binasında gerçekleştirilen etkinlik Eskişehir Barosu Yönetim Kurulu Üyemiz Av. Yusuf Özcan'ın açılış konuşmasıyla başladı ve Mahir Ersin Germeç ve Av. Mustafa Şeref Kısacık’ın konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların ardından katılımcılar tarafından yöneltilen sorular konuşmacılar tarafından yanıtlandı . Seminerin ardından Sayın Mahir Ersin Germeç’e plaketleri Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz, Sayın Av. Mustafa Şeref Kısacık’a plaketleri Baro Başkan Yardımcımız Av. İbrahim Malkoç tarafından takdim edildi ve seminer sona erdi. Seminerin sonunda katılımcılarla birlikte toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.