'KİLİT MÜLTECİ GRUPLARIN ADALETE ERİŞİMLERİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ EĞİTİMİ'

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu Türkiye, Avrupa Birliği Sivil Destek ve İnsani Yardım Operasyonlarının (ECHO) finansal desteğiyle “Kilit Mülteci Grupların Koruma Hizmetlerine Erişimlerinin Önündeki Engellerin Azaltılması” projesi kapsamında Baromuz iş birliği ile “Kilit Mülteci Grupların Adalete Erişimlerinin Güçlendirilmesi Eğitimi” 3-4 Ocak’da Eskişehir'de gerçekleştirilmiştir.

Kilit mülteci grupların sağlık ve koruma alanlarındaki ihtiyaçları, ihtiyaç duydukları hukuki destek mekanizmaları, adalete erişimde karşılaştıkları engeller, başvurulabilecek yasal mekanizmalar konularını içeren eğitim Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Burcu ÖZTÜRK, Av. İrem ÇEVİKER MARAŞLI ve avukatlarımızın katılımıyla tamamlandı.