"KADINLARIN YAŞAM HAKKI VE AYRIMCILIK YASAĞI" KONULU SEMPOZYUMUMUZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

“KADINLARIN YAŞAM HAKKI VE AYRIMCILIK YASAĞI” sempozyumumuzun ilk oturumu Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz’ün açılış konuşması ile başladı. Sonrasında değerli konuşmacılar, Oturum Başkanı Av. Hilal Şeref başkanlığında Doç.Dr. Çiğdem Sever, Doç. Dr. Bülent Yücel ve Doç. Dr. Fahri Gökçen Taner yerlerini aldılar. Sırayla tebliğlerini sundular. 

Sempozyumun ikinci oturumunda CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü’nün ve Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy’un konuşması sonrasında oturum başkanı Av. Hüseyin Akçar başkanlığında  Doç. Dr. Özge Yücel, Av. Hülya Gülbahar, Av. Ceren Kalay Eken ve Av. Eylem Karacasu yerlerini aldı. Sırayla tebliğlere geçildi.

Kadınların Yaşam Hakkı ve Ayrımcılık Yasağı sempozyumumuzu başarıyla tamamladık. İkinci oturumun tamamlanması ile konuşmacılara plaketleri CHP Eskişehir Mv. Jale Nur Süllü, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Sevgi Akmen tarafından takdim edildi. Bütün konuşmacılarımıza ve katılımcılara teşekkür eder, sempozyumun şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.

Web Tasarım | Eskişehir Web Tasarım