Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Sayın Muhammed Ali Köse, Tepebaşı İlçe Teşkilat Başkanı Sayın Hasan Arduç ve İlçe Tanıtma Başkanı Sayın Sercan Gözegir Baromuzu Ziyaret Ettiler

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Sayın Muhammed Ali Köse, Tepebaşı İlçe Teşkilat Başkanı Sayın Hasan Arduç ve İlçe Tanıtma Başkanı Sayın Sercan Gözegir Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz’ü makamında  ziyaret ettiler. Gerçekleşen ziyarette, barolara karşı yapılan düzenlemeler doğrultusunda yapılanların yanlış olduğunu, ülkemizdeki adalet sistemine ciddi hasarlar verecek bir düzenleme yapıldığını, bunun kabul edilmesinin mümkün olmadığını ve bu süreçte baroların yanlarında olduklarını beyan ettiler.

Baro Başkanımız Sayın Av. Mustafa Elagöz ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini ileterek, sürecin devam ettiğini ve Anayasa Mahkemesinden getirilen düzenlemenin geri döneceğini ifade etti.

Görüşme toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.