25 KASIM KADINA KARŞI ŞİDDETLE MÜCADELE GÜNÜNDE KADIN DAYANIŞMA PLATFORMU İLE BİRLİKTE BARO KADIN HAKLARI KOMİSYONUMUZ ORTAK BASIN AÇIKLAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

25 Kasım Kadına Karşı Şiddetle Mücadele gününde kadın dayanışma platformu ile birlikte baro kadın hakları komisyonumuz ortak basın açıklaması gerçekleştirdi. Basın açıklamasına CHP Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, Eskişehir Barosu Kadın Hakları Komisyonu Başkanı Av. İrem Çeviker Maraşlı, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın, Prof. Dr. Gülten Seber, Tepebaşı Belediyesi Sağlıklı Kent Konseyi’nin, Odunpazarı Kent Konseyi’nin, TMMOB Kadın Hakları Komisyonu’nun Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda baro kadın hakları Komisyonu avukatları katılım gösterdi.

Basın açıklaması Baromuz Kadın Hakları Komisyon Başkanı Av. İrem Çeviker Maraşlı tarafından gerçekleştirildi.

Basın açıklaması sonrasında bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Kadına Şiddete Son Ver!

#sonver #kadınhakları