AVUKATLAR İÇİN ÇOCUK ODAKLI YAKLAŞIM EĞİTİMİ İÇERİK ÇALIŞTAYI 25-28 MART 2021 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Baromuz ve -25 Derneği ile gerçekleştirilmesi planlanan “Avukatlar İçin Çocuk Odaklı Yaklaşım Eğitimi” projesinin içerik zenginleştirme çalıştayı 25-28 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi.

Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz, Yönetim Kurulu Üyemiz Çocuk Hakları Komisyon Başkanımız Av. E. Cevahir Çalıkuşu Yazıcı, Yönetim Kurulu Üyemiz CMK Komisyon Başkanımız Av. Yusuf Özcan, Çocuk hakları alanına uzun yıllardır emek veren Ankara Barosu Avukatlarından Av. Türkay Asma, -25 Derneği yöneticileri, çalışmada yer alan sosyal hizmet uzmanları ve Çocuk Hakları Komisyonumuzu temsilen meslektaşlarımızın katılım sağladığı çalıştayda, projenin içeriğinin doldurulması ve uygulama planı çalışmaları gerçekleştirildi.