ESKİŞEHİR BAROSU, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE ATANAN SAYIN PROF. DR. FUAT ERDAL'I ZİYARET ETTİ.

Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz ve yönetim kurulu üyelerimiz Av. Emine Cevahir Çalıkuşu Yazıcı ve Hüseyin Akçar Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Sayın Prof. Dr. Fuat Erdal’a ziyarette bulundular.

Sayın Prof. Dr. Fuat Erdal’a yeni görevinde başarılar dileyen Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz özellikle Hukuk Fakültesiyle Eskişehir Barosunun işbirliği içinde olmasını arzu ettiklerini, bu konuda hukuk fakültesi öğrencilerine her zaman yardımcı olabileceklerini dile getirdi.

Ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileten Sayın Prof. Dr. Fuat Erdal, Eskişehir Barosu ile işbirliğinin özellikle Hukuk Fakültesi öğrencileri için faydalı olacağını, konuyla ilgili Hukuk Fakültesine bilgi vereceğini ifade etti.