ESKİŞEHİR BAROSU GENÇLİK MECLİSİ 11.DÖNEM SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi 11.Dönem İdare Heyeti ve İzleme Heyeti'nin seçildiği Seçimli Olağan Genel Kurul 14/12/2018 tarihinde saat 15:00'da Eskişehir Barosu Hizmet Binası Konferans salonunda gerçekleştirildi. Av. Ozan AKBE, Av. Hasan İNCE ve Av. Necati Ulaş KUTLU’nun başkan adayı olarak yarıştığı seçimlerde   Av. Ozan AKBE, Av. Pınar SEZER, Stj. Av. İrem BEYAZ, Av. Ozan GÜÇLÜ, Av. Musa YILDIZ, Av. Atalay UÇAR ve Görkem ŞENER Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi 11.Dönem İdare Heyetine; Av. Gizem ULUYOL KETENCİ, Av. Cemre PARMAKSIZ ve Av. Dorukhan ÖZKIR ise Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi 11.Dönem İzleme Heyetine seçilmişlerdir.