"II.GENÇ AVUKATLAR KURULTAYI" HAKKINDA ZİYARETLER

Eskişehir Barosu ev sahipliğinde 16-17 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşen II.Genç Avukatlar Kurultayıyla Genç Avukatların Dönem Sözcüsü Eskişehir Barosu olmuştur. Kurultayın sonuç bildirgesinde belirtilen genç avukatların sorunlarının takibi Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi  tarafından titizlikle takip edilmektedir.

Yapılan çalışmaların gerekli yerlere duyurulması için Eskişehir Barosu Gençlik Meclisi Başkanı Av. Hüseyin Akçar, CHP İzmir Milletvekili Sayın Mustafa Balbay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ruhsar Demirel ile görüşmeler yaptı. Genç Avukatlar Kurultayı Sonuç bildirgesinin vekillere sunulduğu görüşmede, Avukatlık Kanunundaki bir takım sıkıntılar da gündeme getirildi. 26-27 Nisan 2014 tarihlerinde üçüncüsünün düzenleneceği kurultaya vekiller de davet edildi. Mesleğin dinamikleri olan Genç Avukatlara daha fazla değer verilmesi Başkan Av. Hüseyin Akçar tarafından dile getirildi.