MESLEKTAŞLARLA SANAT BULUŞMASI - 31.03.2022

Baromuz Eğitim/Kültür/Sanat/Spor Komisyonu tarafından düzenlenen “Meslektaşlarla Sanat Buluşması” etkinliği meslektaşlarımızın eserlerinin sergilenmesi ile başladı. Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen gecede sanatla uğraşan meslektaşlarımızın eserleri vatandaşlarımızla buluştu. Resim sergisinin açılışı Baro Başkanımız Av. Mustafa Elagöz ve sanatçılarla birlikte gerçekleşti. Sonrasında kitabı olan meslektaşlarımızın kitap imza törenine geçildi.

Kitap imza töreni ve serginin ardından meslektaşlarımıza ödülleri Baro Başkanımız Av. Mustafa Eleagöz, Baro Genel Sekreterimiz Av. Yusuf Özcan ve Baro Yönetim Kurulu Üyelerimiz Av. Faruk Günhan ve Av. Hüseyin Akçar tarafından takdim edildi. Baromuz Kültür Sanat Komisyonu tarafından ilki düzenlenen etkinlikte sanat eseriyle bizlerle olan meslektaşlarımıza başarılar diledik. Ödül törenimizi tamamının meslektaşlarımızdan oluştuğu “BARO MÜZİK” grubumuzun şahane sesleriyle seslendirdikleri şarkılar süsledi.

Sanatçı Meslektaşlarımıza Vefa gecesinde bizimle birlikte olan bütün meslektaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Komisyonumuz üyesi değerli meslektaşlarımıza böylesine anlamlı bir geceye imza attıkları için şükranlarımızı sunuyoruz.